Atmosféra v štábe Andreja Kisku začína byť euforická

29.03.2014 Bratislava

Bratislava 29. marca (TASR) - Atmosféra vo volebnom štábe Andreja Kisku začína byť euforická. Každé ďalšie spočítané okrsky zatiaľ prinášajú Kiskovi väčší náskok pred Robertom Ficom, čo sa v jeho štábe v jednom z bratislavských hotelov prejavuje hlasnými pokrikmi a tlieskaním.

"Ciki-caki-ciki-cak" a "Kiska, Kiska" kričali desiatky hostí, ktorí prijali Kiskovo pozvanie. Medzi nimi sú aj poslanci NR SR Daniel Lipšic, Jana Žitňanská, Miroslav Beblavý (všetci nezaradení) či Daniel Lipšic.

Podpredseda SDKÚ-DS Martin Fedor, ktorý prišiel Kisku osobne podporiť, verí v jeho víťazstvo. "Robert Fico povedal, že tieto voľby sú referendom o Smere. Ja si myslím, že to referendum preňho nedopadne dobre," tipoval opozičný poslanec.

Na sledovanie diania v Kiskovom volebnom štábe sa akreditovali novinári z troch desiatok redakcií, a to aj z krajín ako Česká republika, Francúzsko, Maďarsko či Čína.

Kiska po príchode na štáb povedal, že čaká dlhú a napínavú noc. "Všetci sme v napätí, čakáme, ako to dopadne. Antikampaň bola silná, uvidíme, aké dôsledky to malo. Počul som, že účasť je vysoká, čo ma osobne teší," povedal novinárom. Ďalšie vyhlásenie avizoval po zverejnení prvých priebežných výsledkov.
 

Vyberte región